2012. november 20., kedd

Anonymous újra támad

Anonymous úgy döntött, hogy amíg Izrael támadja Gázai övezetet, addig ők is akcióba lendülnek ellenük OpIsrael néven.
De miért? A válasz az, hogy Izrael  elvágta az internetet Gáza elől. Ezért ők több ezer jelszót és emailcímet szereztek meg több száz izraeli weblapról, köztük kormányzati oldalakról és magáncégektől. Hozzájutottak a Jeruzsálem Bank és a Külügyminisztérium adatbázisához is. A hekkercsoprt Twitteren jelentette be hogy törölték mashav.mfa.gov.il, illetve a bankjerusalem.co.il adatbázisait. 659 oldalt túlterheléssel elérhetetlenné tettek köztük Tel Aviv hívatalos weblaját.
Több mint 2000 e-meil címet törtek fől aminek gyengék voltak a jelszavaik. A címeket a adirotmodiin.co.il weboldalhoz tartozó adatbázisból szerezték meg.  Izraelnek voltak mentései a feltört oldalakról, és tisztában van vele, hogy ez nem csak egy  sima hekker támadás. Felkészült arra is, hogy még többen csatlakoznak az OpIsrael támadáshoz. De nem csak erre készült fel. 


Most már az Izraeli hadseregnek is van Twitter és facebook oldala, így tudja tájékoztatni Izraellel szimpatizálóknak hogy mi is van a valóságban. Az arabok nagyon jól tudnak kommunikálni mennyi álduzatuk van, és a többi. De most Izrael felkészültebb a szokásosnál, mert több grafikát is készített.




Forrás
http://index.hu/tech/2012/11/17/izraelt_tamadja_az_anonymous/
http://www.aish.com/jw/mo/Deja-Vu-in-Gaza.html
Anonymous háttér információi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése